BRUNNER

De brandkamer of vuurhaard is te verkrijgen met een relatief klein venster, groot venster, doorkijk venster, gebogen venster en hoekvenster. De vormgeving van de ommanteling kan heel strak en modern zijn als ook landelijk klassiek. Met of zonder verwarmde zitbank, gepleisterd en of met natuursteen of keramiek. De mogelijkheden zijn enorm en steeds maatwerk. Met de elektronische luchtregeling houdt u het glas lang schoon, garandeert een hoog rendement een maximaal aan comfort.

Stralingswarmte 

Het resultaat is steeds een zachte, gelijkmatige stralingswarmte die een bijzonder warmtecomfort biedt, een gezond binnenhuisklimaat schept en extra energiebesparing oplevert doordat ze lang in de woning aanwezig blijft. Vele klanten met aan de luchtwegen verbonden chronische problemen merken een duidelijk verbetering en een verlaagd geneesmiddelengebruik.

Milieuvriendelijk

De Brunner massakachels vertonen verbrandingsrendementen van 85 tot 89 %. Ze zijn dus milieuvriendelijk door lage emissies, ondermeer inzake fijnstof.
Brunner massakachels beantwoorden met gemak aan de "Richtlinie UZ37" van het Oostenrijkse "Umweltzeichen", alsook aan de strenge duitse "BIMSCHV Stufe 2". Kies je voor een automatische luchtsturing dan heeft jouw massakachel de best mogelijke verbranding en ook heel wat extra gebruikscomfort. 

Brunner CV inzethaard
Brunner CV inzethaard
Brunner BKH-Tunnel
Brunner BKH-Tunnel
Brunner HKD 5
Brunner HKD 5
Brunner HKD 4
Brunner HKD 4
Brunner HKD 2.2
Brunner HKD 2.2