NunnaUnni

De NunnaUuni-kachels worden gebouwd met Mammutti-speksteen, een goed georiënteerde magnesietspeksteen afkomstig uit een mijn in de Oost-Finse heuvels. Deze steen is een ongeëvenaard bouwmateriaal voor kachels.

Dankzij de unieke duurzame Mammutti speksteen slaat de kachel zijn warmte efficiënt op. Dit zorgt ervoor dat hun verbrandingskamers hoge temperaturen doorstaan zonder daarbij uiteen te vallen. Dit is dan ook de reden waarom u er zeker van kunt zijn dat uw NunnaUuni kachel een duurzame keuze is.

Een speksteenkachel voor elk interieur

We hebben allemaal onze eigen wensen en verwachtingen over wat een goede kachel is. Het aanbod is tegenwoordig zo divers en uitgebreid dat een speksteenkachel zowel in een rustieke, als klassieke of moderne woning perfect geïntegreerd kan worden. De modellen variëren van strak en design, over landelijk en karaktervol tot sober en zen.

Waardevol advies

Naast het te verwarmen oppervlak is de juiste grootte van de kachel ook afhankelijk van de luchtdichtheid van het gebouw, van de thermische isolatie en de ventilatie. Om een goed resultaat te krijgen, moet met verschillende technische zaken, zoals de schoorsteen, de sokkel en veiligheidsafstanden rekening worden gehouden. Reinoud adviseert u zodat de speksteenhaard precies volgens uw wensen en uw mogelijkheden in uw interieur zal passen.

Verwarmen en gezond koken: twee in één

De NunnaUuni speksteenhaard met oven en/of fornuis leent zich bovendien perfect voor bakken en koken op een gezonde en gezellige manier. De bakoven is bijzonder geschikt voor gerechten die lange tijd moeten sudderen. Stoofschotels kunnen zachtjes stoven in de restwarmte, en vleesgerechten blijven mals en sappig. De steenoven is daarenboven de ideale oven voor de traditionele manier van brood- en pizzabakken.

Vraagt u zich af welke kachel het beste bij u past? Test in de stijltool van NunnaUnni hoe verschillende kachels eruitzien in verschillende interieurstijlen. Test en kies de haard die bij uw persoonlijke stijl past! 

Hestia Solo - NunnaUnni Speksteen
Hestia Solo - NunnaUnni Speksteen
Blanka NunnaUuni
Blanka NunnaUuni
Blanka NunnaUnni
Blanka NunnaUnni